Feedback

Ламаєте голову над тим, що можна подарувати другу на 16 років?

01.07.2020 201

Якщо ламаєте голову над тим що подарувати другові, значить ви хороший друг або подруга раз так дбаєте про свого товариша. Як не промахнутися з вибором подарунка. Де взяти гроші на дорогий презент і як бути, коли немає грошей. Що подарувати хлопцю від імені дівчини, а що точно не варто дарувати на 16-річчя.
Насамперед зверніть увагу на коло інтересів вашого друга: які його захоплення (хобі), як він проводить вільний час і чим мріє зайнятися найближчим часом. Книги, іноземні мови, хімічні досліди, комп'ютерні ігри, футбол, теніс, бокс, музика, кінний спорт ... Згадайте, що до душі другові і не помилитеся з вибором презенту.
Ще один хороший варіант - купити те, що вже є, тільки набагато краще. Друг обожнює слухати музику, а навушники у нього дешеві? Подаруйте йому якісні брендові. Товариш активно займається спортом, а сумка для тренувань у нього старенька? Придбайте йому нову зі зручними відділеннями для корисних дрібниць.
Як ще дізнатися, який подарунок сподобається другові. Під час ваших прогулянок, в тому числі по торговому центру, звертайте увагу приятеля на різні речі і заняття, висловлюйте свою думку і спостерігайте за реакцією друга. Тому, від чого у нього заблищать очі, він точно зрадіє.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні