Feedback

Оформлення подарунку другу на день народження

01.07.2020 381

Не варто забувати і про оформлення подарунка. Просто покласти який-небудь предмет - нудно. А ось якщо його креативно замотати, заклеїти, залити - інша справа. Якщо презент маленький, наприклад, ті ж смарт-годинник або навушники - можна взяти величезну коробку і накидати в неї море усіляких аксесуарів. Підійдуть серпантин, стрічки, маленькі кульки і все в такому роді. Одне споглядання того, як один риється в коробці з мішурою в пошуку свого подарунка, довго залишиться в пам'яті. Або ще більш оригінальний варіант - залити коробочку з презентом гіпсом. Нехай винуватець торжества поламає голову над тим, як дістати свій подарунок.

Другу на 17 років можна подарувати загальну увагу, звичайно, за умови, що йому це точно сподобається. Можна написати на сторінках в соціальних мережах привітання для нього і попросити передплатників приєднатися до побажань щастя, добра і всього світлого. А краще, щоб вони самі йому написали в особисті повідомлення - вийде такий собі веселий флеш-моб.

Гарна ідея - написати його улюбленому блогеру, щоб той побажав що-небудь з одним безпосередньо під час свого відео. Так, багато хто може відмовити або зовсім проігнорувати таке прохання, але спробувати варто. Така увага буде приємна кожному.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт