Feedback

Квест у подарунок і оригінальна упаковка

01.07.2020 240

Ще один спосіб справити враження - це влаштувати квест. Такий собі міні-конкурс з веселими і цікавими завданнями, які товаришу доведеться розгадувати, щоб досягти кінцевої мети - свого подарунка. Організувати такий захід не складно, якщо творчо підходити до справи. Головне - щоб було весело і безпечно. За один або кілька днів на обраній території необхідно розкласти всі підказки, записки, виверти і, звичайно ж, заховати в затишному місці подарунок. Долаючи етап за етапом, друг буде йти до мети. Презент може бути найпростішим і навіть жартівливим. Вся родзинка буде в самому квесті, при організації якого слід враховувати такі нюанси:

Щоб не робити занадто багато зупинок. Другу може просто набриднути шукати свій подарунок, і враження буде зіпсовано.
Під час проходження ним квесту потрібно перебувати недалеко і спостерігати за ним. На випадок, якщо він піде не тим шляхом - ненароком підказати йому. В ідеалі він не повинен здогадатися, що за ним стежать. При наявності помилкових ходів можна слати СМС з текстом "не туди", "думай ще" або "холодно".
Влаштовуючи такий сюрприз, треба вийти за межі квартири або школи. Використовуй різні локації: парк неподалік, дитячі майданчики і, взагалі, як можна більше пам'ятних місць.
Кінцевий пункт повинен бути надійним. Для того, щоб з подарунком нічого не сталося, і ніхто його банально не вкрав. Як приклад завершення квесту: на передостанній точці один знаходить ключі від камери схову в найближчому супермаркеті, і саме там його чекає подарунок.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт