Feedback

Вечірка-сюрприз другові у подарунок

30.06.2020 294

Після перегляду американських фільмів чи не кожен юнак чи юна леді мріяли затіяти подібну вечірку-сюрприз з повним будинком друзів, смачною їжею і напоями. Красиво прикрашені кімнати і гучна музика - це неймовірно круто і точно сподобається другові в 17 років! Якщо зупинятися на цьому варіанті - треба пам'ятати про такі правила підготовки:

Знайти приміщення. Якщо у когось є будинок або квартира, яку можна використовувати для цих цілей, - відмінно. Але таке буває рідко. Тоді потрібно подбати про оренду, подумавши про неї заздалегідь. Для оформлення оренди знадобиться документи повнолітньої людини, яка візьме на себе відповідальність за наслідки вечірки.
Потрібно запрошувати людей, які в першу чергу дорогі імениннику, і з'ясувати точно, хто з них буде. Тоді можна правильно розрахувати кількість ласощів, коктейлів та іншої провізії. Бажано заздалегідь зібрати гроші на підготовку до свята (якщо готуєте його спільно). У будь-якому випадку доведеться проявити організаційні здібності.
Закуповувати потрібно все заздалегідь і з запасом. Як показує практика, під кінець все одно чогось не вистачає.
В ідеалі слід домовитися з сусідами, якщо ті є, і попередити їх, що буде шумно. Вечірка з музикою і танцями - це здорово, але права інших людей завжди треба поважати.
Друг, звичайно ж, буде не в курсі задуманого, тому треба гарненько подумати, як заманити його в потрібне місце, щоб не видати задум.
Не зайвим буде домовитися з його рідними, адже у них теж можуть бути на нього плани в цей день.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні