Feedback

Дорогий подарунок для друга

30.06.2020 391

При виборі подарунка другу на сімнадцятиріччя в першу чергу потрібно відштовхуватися від своїх фінансових можливостей. На будь-який гаманець знайдеться класна ідея, тому за дорогими речами і в прямому, і в переносному сенсах гнатися не варто. Якщо коштів достатньо для здійснення значної покупки - можна і трохи розщедритися. Наприклад, любитель посидіти за комп'ютером і поганяти в іграшку обов'язково буде щасливий отримати для себе тематичний гаджет:
геймерская комп'ютерна миша;
безпровідні навушники;
якісні колонки.
Якщо друг стежить за технологічними новинками, фанатіє від сучасних пристроїв і намагається не відставати від трендів, то можна легко догодити йому, подарувавши один з найстильніших девайсів:
смартфон;
окуляри віртуальної реальності;
смарт годинник.

Товариш - пристрасний шанувальник музики? Тут навіть думати довго не доведеться - будь-який подарунок, пов'язаний з творчістю, йому буде до душі:
гітара або інший музичний інструмент;
DJ-контролер;
можливість запису власної пісні в студії.
Можливі й багато інших варіанти дорогих і безпрограшних подарунків, які гарантовано сподобаються одному, особливо, якщо він модник і любить стильно одягатися:
оригінальний джемпер або брендова толстовка;
рюкзак (може бути міський або похідний);
шкіряний ремінь.
якщо один спортсмен, прихильник здорового способу життя, то йому буде легко догодити практичним, в повсякденному житті подарунком:
спортивна амуніція;
шкіряний м'яч, якісна ракетка або ключка;
абонемент в тренажерний зал.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт