Feedback

Незвичайні, прикольні подарунки для друга

30.06.2020 862

Виберемо оригінальний подарунок другу на день народження. Якщо ваш друг відноситься до категорії людей, які люблять виділитися, то підібрані варіанти будуть йому до душі. Ви напевно добре знаєте його схильності і захоплення. Чим він захоплюється найбільше? Що викликає в ньому захоплення або заздрість?
Устілки з підігрівом
Якщо Ваш друг не житель острова Балі, де цілий рік літо, то він оцінить устілки з підігрівом в кліматі суворої зими ...
Лампа з пультом
Ви зустрічалися з ситуацією, коли вже солодко засинаєш в ліжку, але потрібно йти вимикати світло? Ваш друг напевно зустрічався, і оцінить лампочку, яку можна вимикати за допомогою пульта. А ще можна вибрати колір світіння ... створи синю кімнату - уяви себе аватаром.
Водонепроникна флешка
Флешка зроблена з металу і взагалі не боїться води. Якщо ваш друг - водолаз, то обов'язково оцінить подарунок.
Водовідштовхуюча футболка
Якщо вашому другу доведеться рятувати потопаючу дівчину з озера, то йому вдасться вийти сухим з ​​води ... ну а якщо серйозно - футболка підходить на всі випадки життя - під дощ не промокнеш, плями від чаю не залишиться і можна нескінченно всіх дивувати, показуючи можливості цієї футболки .
USB-вентилятор зі світлодіодними годинами
3 в 1: вентилятор, годинник і прикраса інтер'єру. Влітку в задушливій кімнаті встромив такий вентилятор в комп'ютер, насолоджуєшся свіжістю і стежиш за часом.
Гнучка клавіатура
Клавіатура оригінальна тим що, вона водо- і пило-захисна. Ви відзначали, скільки сил ми витрачаємо на те, щоб виколупати пил з прорізів між кнопками клавіатури? Ваш друг напевно оцінить подарунок по достойно.
Супергеройські шкарпетки і футболки
На тусовку в такій футболці, мабуть, не підеш, але на дні народження разом посмієтеся від душі. А якщо знайти ще меч і щит Капітана Америка, то подарунку зовсім ціни не буде.
Кросівки з підсвічуванням світлова бейсболка
Стильні та незвичайні кросівки - просто знахідка для яскравих особистостей. Якщо ваш друг любить виділятися з натовпу, то подарунок припаде йому до смаку. Додайте до них діодну бейсболку і діодні шнурки, і він стане королем будь-якої вечірки.
Лазерна клавіатура
Ця клавіатура ще краща за ту, яка гнеться. Вона не просто водо- і пило-відразлива, її взагалі немає.
3D-окуляри
Дивитися будинку фільм в 3D або грати в «об'ємну» відео-гру - що може бути крутіше?
Стильні брендові годинники (або копії брендів)
На російському ринку багато якісних копій годинників відомих брендів. Годинники реально дуже стильні і підійдуть вашому другу, якщо він ретельно стежить за іміджем ... і навіть якщо не стежить
Оді
Надувний ліхтар - працює на сонячній батареї, світить до 12 годин
Якщо ви ще не зрозуміли - ця лампа реально літає, та до того ж, ще й обертається. І, звичайно, світить. Така лампа «з родзинкою» прослужить 20 років. Освітіть життя друга на півстоліття!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт