Feedback

У вашого друга є автомобіль? Ми знаємо, що подарувати!

30.06.2020 259

Якщо ваш друг проводить багато часу за кермом, то подумайте, в першу чергу, про його комфорт і зручність - накидка на сидіння з функцією масажера і підігріву, навігатор або освіжувач повітря. На предмети для тюнінгу теж зверніть увагу - раптом ваш друг в казкових снах мріє про скотч, що світиться або гіперчутливі колірні відтворення?
Є автомобіль? Ми знаємо, що подарувати!
Зі спортсменами розібралися, перейдемо до водіїв. Що подарувати другу-автомобілісту на 18 років? У власників автомобілів сьогодні проблем хоч греблю гати. Вирішити питання з дорожнечею палива у вас навряд чи вийде, але можна полегшити одному життя, підібравши оригінальний або практичний подарунок.
Накладка на кермо
Рожева або блакитна накладка навряд чи підійде вашому другу, але інші кольори можуть стати яскравим доповненням до інтер'єру автомобіля.
Скребок з підігрівом
Зимовий ранок кожного власника машини починається з ранкової зарядки: посилене шкребання льоду з лобового скла. Подаруйте одному скребок з підігрівом, і його ранок стане куди приємніше.
Неслизькаючий килимок
Класика - поклав килимок в машину, і можеш класти на нього все що хочеш, наприклад, телефон. Чи не впаде, навіть якщо за кермо посадити мавпу. Дорогі айфони скажуть «спасибі».
Відео-реєстратор для машини
Є хороші недорогі моделі. Відео-реєстратор - 100% -а страховка на випадок ДТП.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт