Feedback

Вибираємо подарунок за захопленнями для друга

30.06.2020 320

Вибираємо подарунок за захопленнями
Друзів можна класифікувати по безлічі ознак - хобі, професія, особливості характеру.Тож вибираємо найкращий подарунок для класного хлопця.
Курцям - трубку або незвичайний тютюн. Кашляюча попільничка теж буде оригінальним подарунком (починає кашляти, коли до неї підносиш сигарету)
Рибалкам - сітку, спінінг або вудку. Зверніть увагу на розкладні переносні крісла, зручні для сидіння
Спортсменам - спортивне приладдя. З оригінальних подарунків: чули що-небудь про «туалетний баскетбол?» У наборі м'яч і баскетбольний кошик для установки в туалеті. Є туалетний футбол та інші різновиди.
Мисливцям - мисливські приналежності: карабіни, різні ексклюзивні біноклі, мисливські костюми, похідні набори та набори для пікніків. Ножі з особливо міцної сталі або з ручкою зі слонової кістки. З незвичайних подарунків: чарка з вбудованим пісочним годинником «Між першою і другою ...»
Фотолюбителям - професійні фотоапарати з високою якістю фотографій; кружка або скарбничка у вигляді об'єктива; сувенір або флешка у вигляді фотоапарата.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт