Feedback

Обираємо другові подарунок для походу

30.06.2020 336

Штани-шорти
Чи знайомі з ситуацією? Пішли з друзями в похід. Всі йдуть в штанях, як люди, а ти вбрався в шорти. Ідеш по стежці - звідусіль гілки стирчать, кропива пече, і з походу повертаєшся як поранений боєць з поля бою. А тут - штанці розігнув, і крокуєш спокійно далі, насолоджуєшся природою. Якщо ваш друг захоплюється лісовими прогулянками, то точно оцінить.
Термостійкі рукавички.
Витримують досить високі температури. Вражає? Можна прямо руками витягати запечену картоплю з вугілля. Подарунок практичний, і прекрасно підходить для приготування на грилі або шашликів - руки завжди захищені від вогню. Підкладка всередині зроблена з бавовни, що є комфортно, тому що руки не будуть потіти.
Світлодіодне підсвічування на велосипед.
Крутити педалі тепер стане веселіше. Ваш друг напевно відзначить захоплені погляди перехожих. Погодьтеся - красиво і незвично?
Протиударний, водонепроникний смартфон.
Приманка для риб.
У всіх рибалок бувають дні, коли улов і коту показати соромно. Сьогодні є приманки на будь-який смак і колір: світяться, імітують поранену рибу, та ще з вбудованими акумуляторами.
Військовий або командирський годинник
Годинники протиударні і водонепроникні - у вогні не горять, у воді не тонуть. Брутальний годинник для справжніх чоловіків ... або навпаки.
Шапка з Bluetooth - гарнітурою
Шапка з вбудованими бездротовими навушниками. Зручно для спортсменів, наприклад при катанні на лижах - руки завжди вільні.
Льодоступи.
Бачили людей, які в зимову в погоду балансують на льодовитій поверхні? Якщо Ваш друг - непрофесійний балетний танцюрист, то оригінальні кросівки з залізними скобами на підошві будуть йому взимку в самий раз.
Джампери.
Це з опери «одягнув і поскакав». Що тут ще сказати? Напевно враження незабутні.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт