Feedback

Подарунки для саморозвитку другу

26.06.2020 225

Тридцятирічний ювілей - привід навчитися чомусь новому. Багато хлопців до цього віку захоплюються саморозвитком, намагаються вести усвідомлене життя і покращувати найрізноманітніші навички, відкриваючи для себе нові можливості світу. Що можна подарувати другу на день народження, 30 років, з цієї категорії:
Водійські курси. Якщо друг в 30 років ще не вміє водити - зробіть йому такий корисний презент і оплатіть курс в найближчій до нього автошколі. Головне - почати, а далі, можливо, він збереться і купить машину.
Уроки боксу або єдиноборств. Існують міні-курси, на яких можна освоїти базові навички і зрозуміти, чи подобається таке, хочеться займатися далі.
Майстер-класи стрільби з лука або арбалета, або з справжньої бойової зброї. Розвиває уважність, влучність, самодисципліну і інші корисні якості.
Дегустація віскі, пива або вина. Ваш друг навчиться розбиратися в улюбленому напої, оцінювати його, зрозуміє, що йому подобається з різних сортів, і в подальшому буде незамінний в компанії як сомельє і головний з вибору якісних напоїв.
Майстер-клас бармена. І йому цікаво, і вам сподобається - одному ж треба буде тренуватися змішувати коктейлі, а хто, як не вірні друзі, будуть готові допомагати і дегустувати!
Майстер-клас бариста. Всього за кілька уроків можна навчитися варити дійсно правильний каву, вміти вибирати зерна, сорти, відрізняти відтінки і нотки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт