Feedback

Враження в подарунок

26.06.2020 233

Емоційні враження у подарунок на 30 років
Можливо, багато було вже перепробувано, але, швидше за все, залишилося ще багато розваг, до яких ваш друг не добрався. І ювілей - відмінний привід зібратися і зробити щось нове. Ви можете вибрати, що можна подарувати другу на 30 років, з наступної добірки:
Стрибок з парашутом. Коли пробувати, якщо не зараз, поки багато сміливості, енергії і сил. А якщо зберете команду «десантників», буде взагалі здорово і весело!
Управління літаком. Ваш друг буде все життя згадувати і розповідати подругам і дітям, як він керував справжнісіньким літаком високо в небі! Підготовка не потрібна, поруч буде інструктор.
Стрибок на динамічній мотузці. Не так страшно, як з парашутом, але спробувати теж варто. Зважитися на стрибок непросто, але якщо ззаду підбадьорює натовп друзів, все вийде. Зазвичай поруч з місцями для стрибків можна потім влаштувати пікнік.
Вечірка-сюрприз. Годиться і для вільного хлопця, який відчуває кризу тридцятиріччя і не хоче нічого святкувати, і для молодого сім'янина - в цьому випадку можна влаштувати щось на кшталт раптового парубочого застілля і надати другу можливість повеселитися як у відчайдушній юності.
Вечірка на яхті. Якщо в місті є річка або море і є яхтсмени, можна домовитися про оренду на кілька годин. Управляти їй буде, звичайно, капітан, але імениннику теж можуть дати постояти біля штурвалу. Можете купити тільняшки і піратські капелюхи і влаштувати піратську вечірку з ромом.
Гонки на баггі, квадроцикли, скелелазіння, заїзд на мотоциклі - все це нові цікаві можливості, які ви можете запропонувати братові. Буде весело!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт