Feedback

Подарунки для друга, пов'язані з захопленнями

26.06.2020 215

Відмінно, коли друзі розділяють захоплення, в цьому випадку ви точно знаєте, що потрібно, і чого не вистачає, але так відбувається далеко не завжди. Варто хоча б продемонструвати, що ви поважаєте інтереси друга, прислухаєтеся до того, що для нього важливо і про що він говорить. Наприклад, подарунок для друга на 30 років може бути таким:
Сувеніри, пов'язані з улюбленим супергероєм або грою. Шолом танкіста, фігурка персонажа з Dota2 або Pubg, чашка або футболка з емблемами Варкрафт, піжама Супермена. Іноді це дійсно недорогий сувенір, але вартість деяких колекційних речей може бути і досить високою.
Модель автомобіля, про який він мріє, або наявної машини, якщо він душі в ній не чує. Чим докладніше модель, тим краще (крутяться колеса, відкриваються двері, багажник).
Поїздка на концерт, фестиваль, матч. Як варіант, нехай це навіть буде в іншому місті, поїздки це теж цікаво. Якщо ви живете в великому місті - купіть квитки на найкращі VIP-місця або в зону під самою сценою.
Футбольний м'яч з автографами. І підставку для нього, щоб він зайняв місце у вітальні. А може, сувенірний меч і щит, або книгу тренера з написом. Подумайте, що могло б порадувати вашого друга.
Преміум-аккаунт в його улюблену гру або оплата аккаунта Steam. Якщо граєте разом, точно знаєте, що у нього є, і що він хоче отримати.
Що добре в виборі подарунка за інтересами, так це можливість покупки презенту на будь-який бюджет. І сприймається завжди на ура.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт