Feedback

Підбираємо подарунок другові на день народження

26.06.2020 277

Книга, пов'язана з захопленням. Якщо ваш друг любить читати, йому сподобається розглядати детальну енциклопедію подарункового формату, або дізнатися всі подробиці про улюблену футбольну команду або авто.
Рюкзак для фотоапарата. Що ще можна подарувати другу на день народження, якщо він недавно купив фотоапарат? Техніка коштує дорого, а носити її в сумці-чохлі незручно, тим більше, потім будуть додаватися об'єктиви, дроти, акумулятори. Загалом, презент буде використовуватися багато років.
Камеру GoPro. Презент, який можна подарувати другу-екстремалу, який любить велопоїздки, активний відпочинок. Нехай записує свої трюки і пригоди, знімає, що відбувається навколо.
Набір для гри в покер. Гарна ідея для тих, хто любить збирати чоловічу компанію. Азарт, ставки і величезне задоволення від процесу.
Книгу-сейф. Можна купити в магазині, або зробити подарунок своїми руками, абсолютно безкоштовно. Знайдіть стару книгу, виріжте всередині відділ для зберігання різних дрібниць. Відмінний презент для друга, що живе в кімнаті з кимось.
Настільний футбол або хокей. Можна купити цілком гідну іграшку, а розвага буде для всієї компанії.
Ігрова миша і клавіатура. Найкрутіше, що зможете собі дозволити купити. Навіть якщо усе це є - техніка ламається, так що запасні точно знадобляться, а може, він вирішить відразу використовувати нове.
Речі з символікою з гри або серіалу. Якщо немає ідей подарунків на день народження кращого друга, можна згадати, чим він захоплюється, і купити фігурки, чашки, шолом танкіста, посуд, брелки, чохли і багато іншого, пов'язаної з Dota2, Грою Престолів, World of Warcraft і іншим. Він оцінить!
Алкотестер. Ідея для тих, хто шукає смішний подарунок для друга. Всі присутні на святі будуть неодноразово перевіряти свій рівень. І до речі, корисна річ для автомобілістів - можна перевірити, чи варто сідати за кермом після веселої ночі.
Хороший алкоголь. Теж цілком собі подарунок, особливо для цінителя. Нехай збирає свою колекцію віскі або цікавих напоїв. Та й просто, якщо не знаєте, що дарувати, і часу на похід в магазин трохи - беріть його улюблений напій і не прогадаєте.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт