Feedback

Подарунки для найкращого друга

26.06.2020 402

Перелік подарунків які сподобаються другові
Жорсткий диск. Цінна інформація є у багатьох, а техніка виходить з ладу. Тому зовнішній жорсткий диск - це оригінальний і дуже корисний подарунок, і ваш друг його напевно оцінить. Точно можна дарувати всім комп'ютерщикам, дизайнерам, музикантам.
Банківська монета. На той випадок, якщо у друга є все, а дарувати гроші якось недоречно. Швидше, варіант для дорослих і серйозних, презент дійсно цінний.
Ніж-кредитку. Однозначно подобається всім, і якщо ви вибираєте недорогий подарунок другу на день народження, можна купити щось таке, є різні виробники. У складеному стані поміщається в портмоне і майже нічого не важить, але може розрізати дуже багато.
Безпровідні навушники. Або навпаки, можна подарувати провідні накладні, з гарнітурою. Або спортивні, в яких можна бігати і плавати.
Кальян. Підійде як презент для друга, який любить іноді вдихнути ароматний дим. І хороша річ, якщо треба розважити компанію або навіть запросити до себе таку ж любительку кальяну.
Розбірні гантелі. Відмінний презент для друга, який намагається підтримувати себе у формі. Не варто дарувати другу , що не займається спортом, хоча він зможе почати з малого і зайнятися собою.
USB-підставка для чашки з підігрівом. Здається, дурниця, але скільки фрілансерів, сисадмінів та інших комп'ютерників регулярно п'ють холодну каву ... Річ недорога, так що цілком підійде в якості оригінального презенту. А застосування знайдеться.
Ліхтар. На день народження друга можна подарувати і відносно недорогий, і дуже потужний ліхтар, є варіанти на будь-який бюджет. Чим дорожче, яскравіше і функціональніша - тим цікавіше. І корисний в поїздці, на природі, на дачі.
Шейкер бармена. Незвичайний презент, який порадує друга, люблячого зависати в барах і нічних клубах. Якщо інші друзі подарують хороший різний алкоголь - можна буде змішати коктейлі відразу під час свята.
Автохолодильник. Сподобається будь-якому водієві. Запас холодної води завжди з собою, а в поїздці на природу не буде потрібно чекати, поки напої охолонуть.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт