Feedback

Подарунок найкращому другу на день народження

26.06.2020 432

Авторегістратор. Другу на день народження можна подарувати такий незвичайний подарунок, але краще зібратися компанією і подарувати щось топове. Подарунок, цінний своєю функціональністю. Особливо гарний для любителів поганяти.
Якісний мультитул з безліччю інструментів. Навіть офісному працівнику знайдеться, що прикрутити і розібрати, а всім любителям пригод і активного відпочинку точно знадобиться. Можна сміливо дарувати одному, якщо у нього такого ще немає.
Проектор для смартфона. Крутий подарунок для друга-інстаграмера, який багато фотографує. Або для мандрівника. І навіть просто для перегляду відео.
Брелок Tile Pro. Чи не для пошуку банальних ключів або гаманця, тому що досить дорогий. Зате незамінний для дійсно цінних речей, наприклад, музичних інструментів, фотообладнання, валіз. У додатку на смартфоні відстежується його місцезнаходження.
Футбольний або баскетбольний м'яч. Для теплої пори року - недорогий і корисний подарунок. Збирайтеся компанією і розважайтеся, та й на природі буде чим зайнятися. Для літа, як варіант - м'яч для пляжного волейболу.
Настільну гру. А також доповнення до неї, оригінальну атрибутику, продовження, варіанти з тієї ж серії.
Квиток на крутий концерт або вечірку. А краще подарувати два квитки, щоб було з ким піти і розділити веселощі.
Диван Біван. Поміститься в будь-який рюкзак, а на природі надувається без всяких насосів. Підходить для використання на траві, піску, снігу і в воді, витримує близько 200 кг, незамінний подарунок для відпочинку на свіжому повітрі.
Дуже потужний портативний акумулятор. Якщо ви хочете зробити хороший подарунок другу на день народження, купіть павер банк на 20 000 мА, і він зможе зарядити від нього навіть ноутбук, не кажучи вже про все дрібні гаджети.
Гру в Steam. Такого йому ні дівчина, ні батьки не подарують, а ось від одного презент відмінний, особливо, якщо ви граєте в щось разом. Сплатіть преміум-аккаунт або купіть щось новеньке.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт