Feedback

Подарунки другу на день народження

26.06.2020 612

10 цікавих подарунків другу на день народження
Футболка з принтом. Хлопці не дарують один одному одяг, але оригінальну футболку - можна. Пошукайте в мережі смішні футболки для спортсменів, програмістів, начальників, рибалок і замовте друк в найближчому фотосалоні, буде швидко і недорого.
Геймпад для смартфона. Гарна ідея подарунка для друга, що грає завжди і всюди. Тепер він буде робити це з великим комфортом. Хто, як не друг, може таке подарувати?
Портативну колонку Marshall Kilburn. Недешевий презент для друга, який цінує якісний звук, для музиканта чи звукорежисера. Виглядає неймовірно стильно, і товариш буде захоплений і вдячний.
Радіокерований вертоліт. На думку самих чоловіків, входить в список найкращих подарунків другу на день народження. Звичайно, топові і великі коштують дорого, але можна взяти для початку і найдешевший.
Апарат для копкорну. Деякі готують попкорн в мікрохвильовці, але якщо її немає - такий апарат сподобається другу, який любить дивитися фільми або серіали. Подаруйте можливість в будь-який момент приготувати скільки завгодно попкорну.
Подарунки для музикантів. Хороші струни, барабанні палички, медіатори, а також речі з символікою улюбленого музичного стилю і виконавців. А може, укулеле (навчитися грати простіше, ніж на гітарі)?
Поїздка, ночівля на природі, подорожі. Тільки виберіть адекватний температурний режим, щоб в ньому було не жарко і не холодно.
Окуляри віртуальної реальності. При виборі цікавого подарунка другу задумайтеся про них, вони точно його вразять і надовго розважать. Він буде показувати їх кожному, хто не був присутній при врученні.
Похід в тир. Звичайно, сертифікат варто дарувати на двох. Виберіть турнір з луками, стрілянину з пневматики або справжньої бойової зброї, а може, метання ножів. Дивлячись що є в вашому місті, і що може бути цікаво.
Подарунки з магазину приколів. Варіант на випадок, коли потрібно вибрати подарунок для друга-студента або школяра, а також для приятеля із загальної компанії. Щось недороге, веселе, і оригінальне, що ви могли б використовувати самі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт