Feedback

Що можна подарувати другу, щоб він щиро зрадів в День народження?

26.06.2020 362

10 оригінальних подарунків на день народження
Фляга. Чоловікам подобається мати флягу, навіть якщо вони не носять її з собою кожен день. Тому такий презент точно сподобається, навіть далекому другу.
Велоаксесуари. Наприклад, можна купити велокомп'ютер, або дуже міцний металевий замок, який точно не перекусити ножицями по металу або кусачками. Буде використовуватися роками.
Конструктор Ugears. Оригінальний подарунок на день народження друга, який любить головоломки, техніку, все цікаве. Конструктор складається повністю з дерева, але за допомогою тросів і гумок зібраний предмет може рухатися, їздити, ходити або навіть плавати.
Тренування з хорошим тренером або урок боксу. Єдиноборства теж цікаві, але за 1-2 рази там нічому особливо не навчать, а тут є шанс трохи прокачати свої вміння. Даруйте одного, якому подобається пробувати цікаве і нове.
Шолом штурмовика або маску голови коня. Сподобається веселій людині, яка любить вечірки і бути в центрі уваги. Втім, така річ навіть просто в кімнаті виглядає цікаво.
Пивні келихи. Відмінний презент для одного, люблячого пиво і веселу компанію. Існують особливі келихи для різних сортів, так що можна вибрати відповідний дизайн. Або взяти універсальні, зайвими точно не будуть.
Майстер-клас DJ. Якщо вашому другу подобається електронна музика і мікси, нехай спробує робити їх сам. Хоча б кілька базових прийомів вже дозволять йому злегка покрутити платівки і здивувати всіх на вечірці.
Електровикрутку. Наприклад, від Xiaomi. Можна піднести одному на день народження щось подібне, і він зможе безліччю насадок розібрати, зібрати і полагодити дуже багато. Відмінний презент для майстра на всі руки.
Кистьовий еспандер. Недорогий подарунок, який продається в будь-якому спортивному магазині, так що можна купити навіть в останній момент. Як варіант - кулька powerball для розробки кисті. Не тільки для спортсменів, а й для всіх, хто багато сидить за комп'ютером.
Набір ідеальних шкарпеток My Rules. Може, раніше шкарпетки і вважалися банальним подарунком, але тепер, завдяки новітнім розробкам, хороші шкарпетки - подарунок, який важко забути. І це не жарти: хіба можна не звернути уваги, коли впродовж цілого дня твої ноги знаходяться в теплі і комфорті.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт