Feedback

Недорого не означає погано!

25.06.2020 283

Класний подарунок другу на 25 років може бути зовсім недорогим, головне - заздалегідь продумати його, щоб річ була прикольною, потрібною або веселою.
Бездротові навушники - зручно, корисно і актуально. Адже кожна сучасна людина життя не уявляє без музики, а відсутність дротів зробить її прослуховування ще комфортніше.
Стильна парасоля зробить навіть погану погоду приємною! Підберіть незвичайну, компактну модель, щоб піднімала настрій і класно виглядала.
Толстовка з авторським принтом доповнить гардероб хлопця і завжди буде нагадувати про друга. Ваше завдання - продумати крутий принт, або фразу для друку.
Шейкер і набір для коктейлів дозволить товаришу балувати своїх гостей смачними коктейлями власного виробництва.
Незвичайний ремінь актуальний для кожного чоловіка. Таких аксесуарів, тим більше з цікавим дизайном, багато не буває точно!
Сертифікат в барбершоп дозволить вашому другу отримати гарну стрижку, підправити бороду або просто відпочити по крутому, суто чоловічому клубі.
Хочете здивувати хлопця? Організуйте для нього вечірку на день народження. Так йому не доведеться хвилюватися про свято, а сюрпризи завжди приносять масу емоцій! Такий презент можна дарувати від всієї компанії друзів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт