Feedback

Оригінальні презенти на день народження другові

25.06.2020 422

25 років для хлопця - класний вік. Коли можна радіти життю і відриватися, насолоджуватися новим досвідом і знаннями! Тому імениннику на 25 років сміливо даруйте оригінальні дружні презенти, які точно не будуть нудними!

Міні-пивоварня дозволить завжди балувати себе і знайомих смачним, свіжим пивком за власними рецептами.
Настільна алко-гра зробить вечірки і просто дружні посиденьки веселіші і цікавими, принесе трохи адреналіну в повсякденність.
Сертифікат в стриптиз клуб зробить відпочинок яскравим і барвистим. Ну, хто відмовиться від такого неординарного презенту? Але якщо в друга є кохана дівчина, подарунок краще не дарувати, а придумати щось інше.
Колекційна зброя - красива і крута річ, яка сподобається неординарному сучасному хлопцеві.
Гіроскутер - веселий сучасний транспорт для хлопців.
Авторський мангал (іменний) - гарна річ для пікніків. Мангал виготовляється на замовлення з бажаним дизайном, наприклад ім'ям. Виглядає дуже круто.
Дерев'яна сигаретниця сподобається прихильнику хорошого тютюну. Такий аксесуар прикрасить будинок і допоможе зручно зберігати і сигарети, і сигари.
Бочка улюбленого пива завжди актуальна як подарунок!
Металевий органайзер для ванни дозволить ефектно і зручно розмістити приладдя для гоління. Красива річ для сучасного будинку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт