Feedback

10 стильних і оригінальних подарунків другу на 30 років

24.06.2020 238

Стильній молодій людині на 30 років можна подарувати стильний подарунок:
Банний халат в наборі з домашніми капцями з іменною вишивкою, щоб навіть вдома після банних процедур товариш виглядав так само стильно, як і завжди.
Стильна футболка з прикольним написом, в якій можна буде відправитися на прогулянку з друзями і відчувати себе в центрі уваги.
Запонки оригінальної форми, наприклад, у вигляді знака долара, щоб навіть діловий образ вашого друга завжди був цікавим і унікальними.
Дерев'яний метелик, навіть класичні чоловічі аксесуари можуть бути по-справжньому оригінальні і незвичайні.
Шкіряний ремінь з двома змінними пряжками для ділових образів і образів в стилі кежуал. Подарувати такий ремінь можна, наприклад, в жорсткій коробці, виконаній в традиційному американському стилі.
Незвичайний парфум. Цього разу краще віддати перевагу вишуканим ароматам, а не тим, що повсюдно розрекламовані, адже ваш друг гідний того, щоб бути унікальним.
Кульчик у вухо з дорогоцінних металів і, наприклад, з інкрустацією каміння. Такий подарунок точно буде до смаку стильній і молодій людині.
Светр з тату-рукавами - популярна серед сучасних чоловіків річ, яка дозволяє створювати брутальні образи, не вдаючись до таких радикальних методів - як тату.
Небезпечна бритва з набором супутньої косметики - подарунок, який оцінить, перш за все, шанувальник класичного ритуалу гоління.
Яскраві підтяжки для модних і стильних образів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт