Feedback

10 оригінальних і недорогих подарунків другу на 30 років

24.06.2020 665

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні скромним бюджетом, то все одно успішно можете відшукати цікавий і оригінальний подарунок другу на 30 років.

Пара шкарпеток в консервній банці «для справжнього чоловіка». Така оригінальна упаковка для вашого подарунка, звичайно ж, не залишиться непоміченою іменинником.
Незвичайна чашка, що реагує на температуру напою.
Настільна гра «Правда чи справа» - подарунок для веселих дружніх посиденьок всією компанією.
Статуетка іменна в стилі Оскар, адже, ваш друг заслуговує на цю нагороду.
Таймер для варіння яєць у вигляді смішного курчати. Ваш друг ще не одружений? Тоді йому точно стане в нагоді таке корисне пристосування для кухні.
Охолоджуючі камені для віскі, щоб відтепер, як справжній гурман, ваш друг мав можливість охолодити улюблений напій, не розбавляючи його водою.
Незвичайний чохол для смартфона, щоб бути стильним в кожній деталі.
Обкладинка журналу «Форбс» в рамці із зображенням іменинника. Такий подарунок вашому другу буде дійсно приємно отримати.
Ланч-бокс оригінальної форми, в якому можна зручно зберігати обід і брати його з собою в дорогу, на роботу і навіть в подорожі.
Скарбничка у вигляді сейфа з написом «на мрію», адже вона напевно, є у вашого друга і, швидше за все, він вже почав на неї збирати, а ви йому зможете в цьому допомогти.
Оригінально і незвично упакуйте свій подарунок, і ваш презент стане ще більш цікавим і незабутнім. Можна навіть намалювати карту скарбів для пошуку презенту, щоб його отримання точно запам'яталося.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт