Feedback

10 оригінальних і смачних подарунків другу на 30 років

24.06.2020 241

День народження обов'язково повинен бути смачним, і ви в цьому можете допомогти імениннику своїм подарунком:

Печиво з завданнями - відмінна альтернатива традиційному печиву з передбаченнями. Тепер після кожного печива вашому другу потрібно буде виконати веселе і цікаве завдання.
Набір меду, що складається відразу з декількох баночок з різними смаками. Таке частування не тільки дуже смачне, але ще і дійсно корисне, а значить - прекрасна ідея для поздоровлення друга з Днем народження на 30 років.
Власна міні-пивоварня з набором для приготування улюбленого напою. Тепер іменинник зможе за ексклюзивними рецептами готувати пиво і пригощати ним своїх друзів. Адже це набагато смачніше, купленого напою.
Апарат для приготування хот-догів з великим запасом необхідних для цього частування продуктів, щоб всім разом відразу ж приготувати багато смачних хот-догів для всіх присутніх гостей.

Апарат для приготування попкорну з необхідними для цього улюбленого частування продуктами. Тепер веселі кінопокази прем'єрних фільмів можна буде влаштовувати просто у вашого друга вдома.
Набір елітних сирів в комплекті зі спеціальною дерев'яною дошкою і ножами для їх подачі.
Пляшка вина з витримкою в тридцять років.
Шоколадна листівка з зображенням фотографії іменинника. Така плитка натурального шоколаду стане найсмачнішим подарунком на День народження одного на 30 років.
Святковий торт з оригінальним декором, замовлений в кращій кондитерської міста, звичайно ж, за улюбленим рецептом винуватця торжества.
Кальян з набором тютюну різних смаків - подарунок, який підійде справжньому цінителю культури куріння.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт