Feedback

Гаджети в подарунок другу на двадцятиріччя

18.06.2020 273

Техніка - це завжди чудовий презент, особливо - для гаджетоманів, якими є більшість двадцятирічних хлопців. Більше техніки, більше аксесуарів і різних штучок. І знову ж таки, є варіанти на різний бюджет. З недорогих презентів можна подарувати:

Кишеньковий мікроскоп. Дуже оригінально і розважить всіх. Прямо на вечірці ви всі разом будете розглядати різноманітні речі в багаторазовому збільшенні.
Об'єктив-монокуляр для телефону. Порадує любителів фотографувати, допоможе робити якісні чіткі фото, щоб вразити всіх в інстаграмі.
Динамо-зарядка для телефону. Щоб зарядити його в будь-який момент, де б іменинник не знаходився, навіть в транспорті або на природі, в поході, на фестивалі.
Оригінальна флешка. Відмінний презент для одного-студента, флешки часто губляться, так що пристрій стане в нагоді. І чим смішніше і незвичніше - тим краще.
Powerbank з сонячною батареєю. Ще один варіант зарядки для телефону, але буде працювати тільки в світлий час доби.
Водонепроникна бездротова колонка. Можна брати з собою в душ і на природу, кататися з нею під дощем і сполоснути, якщо забрудниться пилом.
Оптична миша на палець. Кажуть, з такою набагато зручніше, якщо звикнути і деякий час потренуватися.
Ліхтарик. Тому що стане в нагоді в самих різних ситуаціях. Чим більше варіантів миготіння і світла, тим краще.
Ретро-трубка для телефону. Зараз модно, багато зірок ходять з такими. Сподобається любителю дивувати і привертати увагу.
Музичний диско-куля. Відмінний презент, з яким можна влаштувати справжню диско-атмосферу прямо в кімнаті.
Існує безліч іграшок і гаджетів, так що ви легко придумаєте, що подарувати другу на його ювілей 20 років.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт