Feedback

Що подарувати другу на 35 років в залежності від його захоплень

18.06.2020 221

Будь-яка людина активно проводить свій вільний час. І навіть якщо вона дуже заклопотана роботою або сім'єю завжди знаходить час на відпочинок. Подарунок варто вибирати в залежності від захоплень іменинника.

Автомобілісту, для якого машина - другий дім, варто дарувати різні корисні гаджети та аксесуари, яких у нього ще немає. Хороший відеореєстратор стане в нагоді всім, багатьом сподобаються навігатори з проектором на лобове скло. З дрібниць - органайзер в багажник або на пасажирське сидіння, автомобільна кавоварка. Корисні також бустер для акумулятора, набір інструментів.
Мандрівникові сподобається скретч-карта світу. Вдалі презенти, які можна подарувати на 35 років, також включають суперлегку валізу, рюкзак із захистом від кишенькових злодіїв, портативні акумулятори або жорсткий диск.
Любителю природи і пікніків - різноманітне спорядження для туристів і походів. Великий намет або тент, складні меблі, компактний мангал або система для барбекю, набори шампурів і посуду для пікніка. Можна подарувати газовий пальник, посуд для походу, фляги, термоси.

Ще 10 варіантів презентів для друга, якому виповнюється 35 років:
Настільна гра, як варіант - за мотивами улюбленої комп'ютерної гри.
Колекційні фігурки персонажів з ігор і серіалів.
Модель машини, яка є у іменинника, або яку він хоче купити.
Спортивні аксесуари для того, хто веде здоровий спосіб життя.
Нова гра в Steam.
Аксесуари для фотоапарата.
Портативна колонка для любителя тренувань на свіжому повітрі.
Аксесуари для велосипеда.
Квитки на футбольний матч або навіть абонемент на сезон.
Боксерська груша. 100% відмінний подарунок!
У будь-якому захопленні є предмети, які все одно треба періодично оновлювати, і завжди з'являються нові, кращі і дорожчі, які можна купити і подарувати. Подумайте, можливо, варто подарувати щось аналогічне тому, що вже є.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт