Feedback

Оригінальні гаджети, які можна подарувати товаришу на 35 років

18.06.2020 201

Другу який багато часу проводить за комп'ютером і вдома, можна подарувати різні гаджети та аксесуари, прикольні і корисні в побуті. Це не найнеобхідніші речі, але з ними побут і відпочинок стає набагато комфортнішим.
Безшумна клавіатура і миша. Для друга, який живе не один, щоб не будити улюблену або маленьку дитину, клацаючи по клавішах.
Ігрова миша і клавіатура. Завжди потрібний презент для одного геймера, так як в гарячих боях техніка часто страждає від різкого натискання або замаху.
Геймпад для смартфона. Компактна річ, щоб максимально зручно грати з телефону в будь-якому місці. Особливо сподобається тим, хто довго добирається на роботу.
Оплата преміум-аккаунта в улюбленій грі - теж хороший подарунок. Нехай друг дозволить собі максимум можливостей і відчує себе найкрутішим.
Робот пилосос. Те, що треба для самотнього холостяка, якому ліньки наводити порядки. Так в будинку буде хоча б чисто на підлозі.
Проектор для смартфона, з якого один буде показувати барвисті фото відразу всієї компанії. І фільм з нього дивитися теж можна.
Окуляри віртуальної реальності. Ось вже дійсно крутий подарунок для друга на його 35-річчя, в який буде грати вся компанія.
До речі, ви можете шукати гаджети за запитом «гаджети для дизайнерів, рибалок, автомобілістів» та інших, і так знайти щось таке, про що ви навіть не замислювалися, а ваш друг і не знав.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт