Feedback

Як вибрати кращий подарунок для кращого друга на день народження 35 років

17.06.2020 252

Найкращому товаришу або просто дійсно близькій людині, варто подарувати хороший презент, і це не так складно, як може здатися на перший погляд. Ось кілька ідей і порад, якими ви можете скористатися при виборі:

Виконайте його мрію. Або наблизьте її виконання. Хтось хоче татуювання, хтось збирає на мотоцикл або мріє про подорож по Європі. Ви, швидше за все, знаєте, хто буде запрошений на свято, а якщо немає - скажіть імениннику, що хочете зробити йому сюрприз, і нехай поділиться списком передбачуваних гостей. Створіть загальний чат і попередьте всіх, щоб дарували гроші. На свято принесіть велику красиву коробку, і нехай всі роблять свій внесок.
Поговоріть безпосередньо з одним. Скажіть, що все одно все ж будуть щось дарувати, так чому б не озвучити мрію, а ви з друзями постараєтеся щось придумати. Отримати бажане куди приємніше.
Порадьтесь з іменинником. Наприклад, у вашого товариша старий монітор, і він як би хотів би його змінити, але все не до того. А ви не впевнені, яка модель йому сподобається. За деякий час до свята запитайте його думку про декотрі моделі, так ви зрозумієте, які характеристики важливі саме для нього.
Згадайте, може бути, є щось, чого вашому другу не вистачає? Він іноді позичає у вас перфоратор, або просить намет на кілька днів, або у нього вічно розряджається телефон, і непогано б мати потужний акумулятор. Даруйте те, чого у нього немає.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження друзям, в якому знаходиться 197 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт