Feedback

Ідеї, що можна подарувати братові на день народження

17.06.2020 830

Перелік оригінальних ідей подарунків братові на день народження
Портрет. Іменинник точно здивується, отримавши від вас в подарунок власний портрет, зроблений професійним художником за знімком. А шарж по фото стане прикольним подарунком для брата з почуттям гумору.
Антикваріат для людини, що обожнює старовину.
Світильники. Будь-які види світильників є чудовою ідеєю подарунка на день народження брата. Але шукайте незвичайні настільні лампи, бра, нічники.
Якісна чоловіча косметика. Щоб зважитися на такий презент, потрібно дуже непогано знати смак брата.
Настільний біокамін. Нехай брат милується танцюючим полум'ям: створіть йому атмосферу комфорту і релаксу.
Мультитул швейцарського виробництва. Кожен чоловік оцінить подібний багатофункціональний інструмент гідно.
Наручний годинник хорошої фірми. Статусна чоловіча річ.
Предмети інтер'єру для іменинника, що має власну квартиру: оригінальний столик, крісло, декоративні подушки для дивана (а якщо зробити на них принти по фотографіях брата, буде зовсім вдало). Можливо, краще подарувати комп'ютерний стіл або комп'ютерне крісло.
Парасолька. Стильна чоловіча парасолька давно виступає складовою чоловічого іміджу. І якщо навіть у іменинника є парасолька, купіть йому моду і стильну, і ви не прогадаєте з таким подарунком.
Дорожня сумка, валіза. Брат багато роз'їжджає? Тоді модна містка сумка або валіза на коліщатках знадобиться йому дуже часто, і він з вдячністю буде згадувати про вас.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт