Feedback

У брата є хобі, тоді вибираємо йому подарунок на день народження

15.06.2020 402

Для чоловіка, що має яскраві захоплення, легко скласти ТОП-10 подарунків на 50, 55, 60 років, які припадуть йому до душі:
Комплект рибальських приладь для рибалки.
Намет, складні меблі, спальник, спеціальний посуд для туриста.
Багатофункціональний тренажер для брата, що підтримує свою спортивну форму.
Спортивне приладдя для брата, яка веде активний спосіб життя або ж займаються якимось видом спорту. Це можуть бути гантелі, боксерська груша, бігові кросівки, палиці для скандинавської ходьби, ракета для тенісу, м'яч, ключка.
Реєстратор, навігатор і інші необхідні для авто предмети для автомобіліста.
Стильні меблі з лози або ротанга, гамак, мангал, садовий або городній інвентар, садові скульптури, ліхтарики, насіння або саджанці екзотичних рослин, гойдалки є відмінними презентами для ювіляра, що обожнює дачне дозвілля.
Сплачений майстер-клас, якщо брат хоче стати профі в тій області, якою присвячує свій вільний час. Це можуть будь-які заняття: від кулінарії до мистецтва фотографії.
Примірник для колекції: від раритетної марки до старовинної книги, від антикварних вази до рідкісної монети. Такий презент викличе щиру радість у завзятого колекціонера.
Фотоапарат для брата-фотолюбителя.
Чудовий валізу на колесах, брендовий дорожня сумка стануть відмінним вибором, якщо брат багато подорожує.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт