Feedback

Вічна класика у подарунок для брата

15.06.2020 510

Універсальний подарунок, що відрізняється практичністю, можна віднести до класичного подарункового жанру. Для вибору подарунка брату на 50, 55, 60 років можна розглянути такі варіанти:

Шахи авторської роботи, наприклад, виконані зі слонової кістки.
Домашній фонтан. Чудовий виріб, що дозволяє перебувати в душевній гармонії, що так необхідно в нашому стресовому столітті.
Набір склянок для віскі.
Набір інструментів. Більшість чоловіків вміють багато починають в будинку. І якщо подарувати брендовий комплект відмінних інструментів, у майстра на всі руки такий презент викличе справжній захват.
Крісло-гойдалка стане в нагоді для релаксу в квартирі, на дачі. Вибирайте симпатичний зразок з декоративними подушками, підніжкою. Або ж купіть комфортне крісло в будинок. Брат із задоволенням читатиме, сидячи в ергономічному кріслі, дивитися телевізор.
Красиве шкіряне портмоне або ремінь.
Наручний годинник: красиві, хорошої фірми.
Гаджети. Так, вже багато років це універсальні подарунки. Смартфон, планшет і ноутбук. Розберіться, що краще купити братові. Можливо, знадобляться просто нові девайси для електронних пристроїв, виберіть найсучасніші, якісні, красиві.
Світильники для близької людини це класичний практичний подарунок братові на на 50, 55, 60 років. Торшер з висотою лампи, розташованої на гнучкій стійці, витончене бра, стильний нічник, зручна і красива настільна лампа.
Великий затишний плед. Сучасні пледи теплі і одночасно легкі, що дуже зручно. Аналог може служити красиве комфортне ковдру.
Подарунковий сертифікат в будь-який магазин, на будь-які послуги. Подумайте, який з безлічі варіантів вибрати.
Затиск для краватки і стильний краватку.
Побутовий прилад: тостер, електрогриль, кухонний комбайн, блендер, кавоварка.
Рукавички, шарф, шапка (кепка). Краще купити ці речі разом з братом або вручити йому сертифікат в відповідний магазин.
У свій ювілей брат чекає вашої уваги і чудових подарунків, які піднімають настрій, додають дня народження ще більшу яскравість. Класичні презенти здатні зробити день народження брата ще більш насиченим.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт