Feedback

Презент, що підкреслює статус для брата на 50 років

15.06.2020 350

Навряд чи вашому братові в його віці сподобаються марні сувеніри. А ось презент, що підкреслює статус чоловіка, точно припаде йому до душі. Улюбленого брата можна презентувати на 50, 55, 60 років:

Шкіряний портфель. Стильна річ підкреслить імідж, додасть впевненості. Зверніть увагу при покупці на фурнітуру: вона повинна виглядати красиво і солідно. Замість портфеля можна подарувати дорожній комплект, якщо братові доводиться часто роз'їжджати.

Шкатулка дизайнерської роботи для годинників і різноманітних аксесуарів. Краще, якщо оббивка всередині буде м'якою.

Запальничка від знаменитого бренду для брата-курця. Класикою є «Zippo», якій не страшний ніякий вітер, та й виглядає вона чудово.
Конячниця, оснащена підігрівачем. Келих стоїть на підставці, який підігрівається. Коньяк має потрібну температуру.
Бар для спиртних напоїв у вигляді глобуса є функціональною річчю в домі, виглядає досить престижно, прикрашає інтер'єр. Це чудовий подарунок на ювілей брату. Можна підшукати підлоговий зразок або настільний.
Сучасний телевізор-плазма.
Панно ручної роботи або підсвічена картина.
Стильна фірмова ручка ( «Паркер»), щоденник зі шкіри, набір для письмового столу з натуральних матеріалів. Це не тільки корисні предмети, а й набір що підкреслить статус їх власника.
Художньо оформлені годинник на стіл або на підлогу.
Брендовий х'юмідор і чудової якості сигари для їх любителя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт