Feedback

Подарунки-враження для брата

15.06.2020 331

Перебираючи варіанти, що можна подарувати братові на 12-13 років, не забувайте, що презент необов'язково повинен бути матеріальним предметом. У такому юному віці хлопчики жадають вражень, емоцій та адреналіну, тому долучіть в список ідей подарунок-враження.

В якості таких презентів підійдуть:
Екскурсії. Це може бути поїздка в старовинне місто або віддалену частину країни, візити в соляну печеру, відвідування вогняного шоу або можливість зіграти в пейнтбол.
Майстер клас. Тут ви не обмежені у виборі. Головне - інтереси брата. Якщо він любить майструвати, то чому б не почерпнути секрети ліплення або гончарного мистецтва? Або, можливо, ваш брат робить непогані знімки? А як щодо музики? Можна подарувати хлопчикові можливість відвідати урок фотографії, вокальної майстерності, навчання майстерності ді-джея і навіть сеанс гри на ударних інструментах.
Відвідування шоу і заходів. Хто з хлопців не мріє опинитися в небі? Подаруйте політ в аеродинамічній трубі або участь в повітряному бою. Незабутнім досвідом стануть стрибки на батуті або уроки верхової їзди.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт