Feedback

Незвичайні подарунки братові на 12-13 років

11.06.2020 961

Якщо ознайомившись з перерахованими вище ідеями, ви все одно не можете визначитися з тим, що можна подарувати братові на 12-13 років, пропонуємо негайно перейти до більш незвичайним варіантів.

Колаж. А тепер уявіть, яке захоплення переповнить вашого брата, побачивши колаж, який демонструє його основні досягнення за перші 12 або 13 років. Можна помістити на таке диво-полотно фото з відпочинку і 1-го вересня в першому класі, моменти, коли брат вчився кататися на велосипеді або роликах. Також на колажі непогано виглядатимуть відповідні написи біля фотографій, що підкреслюють суть досягнень хлопчика.
3D пазли. Такі подарунки пропонують насолодитися не тільки процесом складання, а й кінцевим результатом. У плані тематики немає обмежень: кораблі, машини, танки. Особливо такий презент порадує хлопчиків, яким подобається майструвати руками.
Великий і креативний торт. Який же День народження без торта! Замовте або краще спечіть тортик у формі машини або футбольного м'яча. Можна прикрасити смачне частування мастикою, яка допоможе відтворити реалістичні картинки. Чим оригінальніше задумка, тим яскравіші емоції!
Іменні флешки. Прикрашені гравіюванням і ім'ям брата такі носії стануть приємним сюрпризом для кожного юного комп'ютерника.
Навушники у формі бананів. Якщо ваш брат не позбавлений почуття гумору, тоді не відкидайте ідею прикольних подарунків. Здивувати підлітка часом непросто, але подібні презенти збільшують ваші шанси на успіх.

Планетарій, що імітує зоряне небо на стелі. Хіба хлопчик не буде в захоплені від того, що його кімната перетвориться в цілий неосяжний всесвіт? Не пропустіть шанс створити маленьке диво!
Набори для фокусів. Якщо ще з ранніх років ваш брат мав інтерес до ілюзіоністів і фокусників, прийшов час надати йому можливість спробувати себе в такому цікавому ремеслі.

Головне - вкладайте в подарунок душу! І тоді іменинник це неодмінно відчує. Намагайтеся вибирати речі, які асоціюються із заповітною мрією хлопчика або його найбільшими захопленнями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт