Feedback

Стильні подарунки для підлітка

11.06.2020 309

Не секрет, що в 12 і 13 років хлопчики починають замислюватися над тим, як вони виглядають в очах оточуючих. Дозвольте братові наблизитися до мрії - доповніть його стиль.

Футболка з прикольним принтом. Сучасні можливості друку на одязі знімають обмеження в плані втілення ідей. Ви можете придбати абсолютно звичайну футболку і прикрасити її зображенням улюбленого персонажа або сцени з відеогри, портретом героя популярного фільму або нанести мотиваційний напис помітним шрифтом.
Стильний рюкзак. Це може бути місткий рюкзак з джинсової тканини або виріб, прикрашений химерними картинками і написами.
Модні аксесуари. Вибираючи, що можна подарувати братові на 12-13 років, не проходьте мимо засобів для укладки волосся і парфум. Також хлопчикові буде приємно отримати брелок, шкіряний браслет або портативний зарядний пристрій.
Палка для селфі. Як же можна проігнорувати таку дрібницю в століття, коли кожен другий ділиться своїми фотографіями в соціальних мережах ?! А підлітки тим більше потребують такого корисного помічника!
Комп'ютерна мишка у формі машинки або з підсвічуванням. Напевно, ваш брат любить зависати в іграх і соціальних мережах. Оригінальний дизайн і підсвічування зроблять звичайну комп'ютерну мишку більш ексклюзивною, що неодмінно викличе захоплення у підлітка.
Подушка-підголовник. Якщо ваш брат часто їздить на змагання, є сенс подарувати йому оригінальну за своїм оформленням подушку, яка зробить комфортним навіть найтриваліший переїзд в автобусі або поїзді.
Спінер. Як же без цієї чудової штуковини? Сучасні магазини пропонують спінери на різний смак - у вас є можливість вибрати вироби яскравих або, навпаки, стриманих тонів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт