Feedback

Корисні подарунки для брата підлітка

11.06.2020 455

Якщо ваш брат любить футбол і охоче поспішає після школи на спортивний майданчик, де проводить час до вечора, можливо, є сенс придбати в подарунок футбольну форму. Якщо хлопчик має інтерес до науки, настінна карта або гігантський глобус, бінокль або бюджетний телескоп стануть хорошим приводом для радості. Також в цьому віці корисно дарувати набори інструментів для хлопчиків і самовчителі по виготовленню різноманітних виробів.

Прикольні за своїм дизайном чохли для телефону або планшета неодмінно знадобляться юному хлопцеві. Не нехтуйте таким варіантом, як книги, присвячені техніці, історії, дослідженням. Що ще можна подарувати братові на 12-13 років, так це зібрання коміксів. Якщо хлопчик любить кататися на велосипеді, є сенс подарувати йому як презент ліхтарик, велосипедний замок або пляшку для води.

Також гарною ідеєю стануть:

Спортивні аксесуари. Футбольний м'яч або набір для гри в бадмінтон - прекрасний варіант пам'ятного подарунка, який зробить дозвілля хлопчика цікавим і насиченим.

Настільна лампа і світильники. Незвичайні за своїм дизайном світильники внесуть яскраву родзинку в інтер'єр кімнати хлопчика. Зараз у продажу можна знайти лампи, що імітують фази місяця протягом місяця, що безсумнівно припаде до душі юним космонавтам.
Магнітна дошка з крейдою. Вона стане полотном для самовираження і прояву креативу юного обдарування. З таким аксесуаром кімната хлопчика перетвориться в яскравий індивідуальний маленький світ.

Повітряні кульки - то, що гідно підкреслить атмосферу свята. Виберіть різнокольорові і химерні за формою вироби і вставте їх в один великий букет. Ви можете віддати перевагу кулькам з тематичним «хлопчачим» принтом. А якщо з них створити цілі композиції - тварин або арки, хлопчик зрадіє ще сильніше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт