Feedback

Що можна подарувати старшому або молодшому братові в його День народження?

11.06.2020 320

Подарунок старшому або молодшому братові в його День народження?
Радар-детектор або навігатор. Сподобається братові, який водить автомобіль, і при цьому любить поганяти. Нехай в сім'ї буде менше штрафів, а братик завжди вибирає найоптимальніші шляхи і маршрути.
Керований по радіо квадрокоптер. Самі бюджетні можна купити за невисокою ціною, так що порадувати і здивувати брата таким презентом можна.
Візитку-мультитул. З безліччю пристосувань, щоб відкрити і розкрутити багато речей. Таким можна відкрити пляшку пива, викрутити болт, щось відпиляти. Та й просто кумедна недорога іграшка.
Портативний акумулятор з сонячною батареєю. Оригінальний подарунок братові на день народження, якщо він любить поїздки, вечірки, походи або просто пропадає з друзями на вулиці. Тепер телефон буде заряджений завжди, навіть якщо розетки поруч не буде.
Якісний ніж. Серед варіантів і якісний мисливський, і туристичні, і швейцарська класика Victorinox. А може, брат любить готувати, і зрадіє набір якісних кухарських ножів з суцільного металу.
Ударостійкий чохол на смартфон. Скільки можна вже міняти скло, телефони, і ходити з екраном в тріщинах. Подаруйте брату надійний чохол, з яким його смартфон проживе довше. Особливо актуально для молодших братів, яким техніку купують батьки. Вони теж будуть вам вдячні.
Сертифікат в кімнату ігор віртуальної реальності. Нехай збереться з компанією і перепробують всі можливості сучасних віртуальних окулярів і шоломів. Це завжди маса вражень, емоцій, адреналіну і захоплення.
Спуск на тролів або стрибок з моста на мотузці. Самий хіт - парашути, але там страшніше. Буде здорово, якщо ви підете разом, і разом відчуєте весь цей екстрим. З братом буде не так страшно.
Зовнішній жорсткий диск SanDisk Extreme. Якщо хочете зробити хороший презент братові на день народження, купіть саме такий. Він не боїться вологи, дощу, пилу, і навіть падінь і ударів. Ідеальний вибір для мандрівника, фотографа, відеограф і інших, кому дуже важливо зберегти контент.
Бритву з акумулятором і зарядкою від USB. Такий презент може подарувати турботлива сестра. У поїздці, на природі, і навіть в поїзді можна буде швидко привестись у порядок.
Блокнот з чорним папером і білу ручку. Ідеальний презент для творчої особистості. Ручок можна дарувати відразу кілька. Нехай записує все важливе для нього, цікаве, та й виглядає такий блокнот незвично, приверне увагу всієї компанії.
Смішний спальник. Наприклад, у вигляді тварини. Нехай в своїх поїздках і подорожах братик буде найоригінальнішим. І однозначно викликає інтерес у дівчат.
Рюкзак Bobby, з захистом від розтину. Ідея для тих, хто не знає, що можна подарувати братові, щоб його вразити. Ну і подбати про безпеку всіх речей - в транспорті, на вулиці, в поїздці - всі речі захищені від вуличних злодюжок.
Преміум-аккаунт в грі. Брат вечорами залипає в онлайн-ігри? Нехай відчує себе королем світу з найкрутішими можливостями. Як варіант, можна купити нові ігри в Steam, якщо ви знаєте, що йому подобається.
Подарунки для хобі. Якщо у вас спільні інтереси і ви проводите час разом, ви точно знаєте, чого брату може не вистачати. А так можете попитати його друзів, або поспілкуватися безпосередньо і подивитися на наявне спорядження, обладнання і предмети, щоб зрозуміти, чого не вистачає.
Безшумну клавіатуру і мишку. Дуже корисний подарунок, якщо ви з братом живете в одній кімнаті. Нехай хоч до світанку переписується і грає, вам не буде заважати шум і сторонні звуки.
Бездротові навушники-накладки. Презент в деякому роді і для себе. Брат зможе слухати улюблену музику і ходити по всій квартирі, при цьому зовсім не заважаючи іншим. Провідні не так зручні, хоча з гарнітурою - відмінний варіант для геймера.
Bluetooth-трекери Sikeo Smart. Хороший варіант презенту, якщо брат вічно в паніці шукає свої ключі, гаманець, документи, телефон. Якщо підшукуєте недорогий подарунок братові на день народження, можна купити щось подібне - кілька брелоків для швидкого пошуку речей і контролю їх місцезнаходження.
Банний набір і сертифікат на відвідування лазні для компанії. Головне - почати ходити, а потім він напевно захоче ще і ще. Корисний презент, який може подарувати сестра або брат.
Навчання в автошколі. Навіть якщо власного авто поки немає, але дуже хочеться - нехай отримає права і відточує навички з друзями або на татовій машині. Один з кращих презентів, яким ви можете порадувати брата, якщо можете собі це дозволити.
Настільну гру. Від класичної монополії або Alias, до карткових ігор за мотивами Метро 2033 або навіть по World of Tanks. Цікавих настільних ігор дуже багато, ви точно знайдете ту, що підійде саме для вашого брата.
Келихи для віскі з підсвічуванням. Брату на день народження можна подарувати такий незвичайний подарунок, як освітлювані келихи. Ідеальний презент для любителя вечірок і гучних компаній, тепер ніхто не переплутає свій стакан.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт