Feedback

Подарунки від брата брату

04.06.2020 342

Брат може дарувати те, що часто хочеться самому - цікаві гаджети, сертифікати на екстремальні розваги, навіть прості чоловічі «іграшки». Ось приблизний список того, що можна подарувати братові на 30 років від брата:

Складний конструктор. Дерев'яний механічний Ugears або класичний Lego - вирішувати вам. А може, це буде модель вітрильника або літака, робот або щось подібне.

Набір інструментів. Навіть якщо брат не ремонтує все підряд, хороший набір інструментів в кейсі знадобиться. Можна вибрати домашній або автомобільний.

Сертифікат на керування літаком. Це розкішний презент для брата від брата, але таке враження залишається в пам'яті назавжди.

Шуроповерт. Просто тому, що зручно, коли він є.

Навігатор або відеореєстратор в машину. Заодно можна буде провести потім час разом, розбираючись з установкою та налаштуванням.
Сертифікат на картинг, гонки на баггі, квадроцикли. І однозначно краще на двох. Може, брат візьме кращого друга або піде з вами, але така пригода йому сподобається.

Якщо ваші інтереси в чомусь сходяться, і ви проводите час разом - ви точно згадайте, чого брату не вистачає, або про що він говорить, і зможете подарувати оригінальний презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт