Feedback

Чим би ще здивувати брата на ювілей?

03.06.2020 347

Сюрприз для старшого чоловіка після п'ятдесяти повинен бути банальним. Пропонуємо хороші ідеї з нагоди братового дня народження:

компактний так званий «розумний» брелок для пошуку загублених ключів - незамінний, так як швидко вирахує знаходження загубленої речі;

незвичайний кубок з гравіюванням - хіба він може залишити байдужим іменинника?

оригінальна шкатулка у вигляді книги з флягою - ще одна класна ідея для привітання;

анатомічна модель зручної подушки з ефектом пам'яті гарантує братові відмінний і здоровий сон!

Чоловік будь-якого віку, напевно, буде в захваті від незвично презенту. Тому на святкування можна подарувати оригінальну позолочену грошову банкноту. Це свого роду талісман, який приверне багатство, а також інвестиція, адже дорогоцінні метали не знецінюються!

Можете вибрати подарунок для рідної людини на 50, 55, 60 і 65 років з перерахованих вище варіантів або придумати на їх основі щось своє, і подарувати презент з душею! Проявіть в святковий день своє бажання порадувати іменинника, зробивши дійсно запам'ятовуючий сюрприз! Нехай в свій День народження брат по-справжньому відчує, як багато він для вас значить.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт