Feedback

Оригінальні подарунки братові на 30 років

05.03.2020 239

Хіба ювілей - не найкращий привід для незабутнього подарунка, який по-справжньому здивує і порадує винуватця торжества? Підбірка найкращих оригінальних презентів братові на День народження на 30 років:

Апарат для приготування хот-догів або попкорну, щоб веселі дружні зустрічі тепер стали ще приємніше, адже іменинник зможе пригостити своїх гостей популярними смаколиками, приготовленими за власним ексклюзивним рецептом.
Настільна алкогольна гра в наборі з комплектом оригінальних «п'яних» склянок. Такий подарунок, безумовно, гідно оцінить не тільки сам іменинник, а й всі його друзі.
Тікаючий будильник, щоб з ранку більше ніколи не було складно підніматися. Адже такий будильник зможе будь-який ранок зробити по-справжньому веселим і, звичайно ж, не дозволить проспати.
Замаскований сейф під книгу або картину - корисна річ в будинку вашого брата, де він зможе зберігати цінності і все найважливіше.
Міні-пивоварня для справжніх шанувальників цього напою. За допомогою такого пристрою іменинник зможе тепер самостійно готувати свій улюблений напій і пригощати ним своїх друзів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження брату, в якому знаходиться 189 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт