Feedback

Класичні подарунки братові на 30 років

05.03.2020 499

Завжди відмінним вибором для презенту буде подарунок у традиційному класичному стилі на 30 років брату. Такі речі завжди доречні, точно не будуть припадати пилом в засіках шафи і ефектно виглядають. Корисні варіанти:

Флакон улюбленої туалетної води - прекрасне рішення для такої урочистої події, як День народження.
Запонки з цікавим гравіюванням, які ідеально впишуться в гардероб іменинника і зроблять його образи ще більш елегантними.
Стильна парасолька-тростина - аксесуар і корисний, і є відмінним доповненням до модних образів.
Брендовий краватку в спеціальному шкіряному чохлі, адже стильних краваток в гардеробі справжнього чоловіка ніколи не буває занадто багато.
Фірмовий бритвений набір. Це може бути сучасна бритва з набором косметики по догляду за шкірою або ж, наприклад, традиційна небезпечна бритва зі щіткою для нанесення піни. Також можна підібрати інноваційну електробритву з масою додаткових функцій.
Наручний годинник - обов'язковий атрибут дійсно елегантного чоловіка. На сучасному ринку представлений широкий асортимент таких аксесуарів від самих різних виробників і, отже, в різної цінової категорії.
Кільце-печатка з дорогоцінних металів, адже не тільки дівчата люблять красиві ювелірні прикраси. Якщо кільця - не варіант. Можна купити браслет, брелок для автомобільних ключів, сережку у вухо і т.д.
Затиск для краватки, щоб діловий або святковий образ вашого брата завжди був ідеальним до найдрібніших деталей.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт