Feedback

Вибираємо подарунок хлопцеві на 17 років

04.03.2020 276

Вибирати подарунок для коханого завжди хвилююче, особливо - в зовсім юному віці. Своїх грошей не так багато, ідей - теж, хочеться подарувати щось незвичайне, особливе, і при цьому романтичне. Багато що залежить і від бюджету, і від ваших відносин, як давно ви разом. Але, тим не менше, варіанти є завжди.
Подарунки своїми руками
Якщо грошей немає зовсім, а так буває, ви все одно можете зробити цікавий і незабутній подарунок. Можливо, доведеться витратити час, так як це буде довше, ніж покупка речі в магазині, зате дешевше, а в подарунок буде вкладена душа. Розповідаємо, що можна подарувати коханому хлопцеві на 17 років, зроблене своїми руками.

В'язані речі. Наприклад, теплі шкарпетки взимку, або забавну шапку. Пошукайте в мережі, за запитом «смішна в'язана шапка» дуже багато ідей - від лицарського шолома з забралом, до різних монстрів або покемонів. Або можна пов'язати тапки для «танкіста», у вигляді танків.

Записки «100 причин, чому я люблю тебе», або спогади про ваші 100 прекрасних днів, або моментів, або щось подібне. Складіть в коробочку або банку, і нехай читає по одній щодня.
Цікавий торт або капкейкі. Якщо вмієте пекти, можете вибрати дизайн, пов'язаний з його захопленнями. Наприклад, зробити з мастики героя гри, або торт у формі Зірки Смерті з «Зоряних воєн».
Подушка для сну в дорозі або автомобілі. Взагалі відмінна річ для студента, який їздить до сім'ї в інше місто і намагається заснути в будь-якому транспорті під час поїздки. Так шия не буде хворіти.
Браслет або чохол для телефону своїми руками. Наприклад, з обрізків шкіри, або фенечку з малюнком, або щось подібне, але обов'язково в його стилі, чоловіче, стильне.

100 записок - найпростіша ідея, для реалізації не потрібно нічого крім паперу і фломастера, а також коробки або банки. Презент для коханого хлопця робиться години за 3, і виробляє вражаючий ефект, особливо в 17 років.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт