Feedback

10 найкращих смачних і оригінальних подарунків чоловікові на 30 років

20.01.2020 500

Те, що по-справжньому смачно - запам'ятовується надовго. В цей День народження друзі іменинника, швидше за все, подарують йому багато чудових речей, ви ж можете виділитися, вибравши в якості презенту щось смачне. Наприклад виберіть презент з 10 смачних подарунків на 30 років:

Подарунковий набір кави, в комплект якого входить не тільки рідкісний сорт кави, але також мідна турка, призначена для його заварювання.
Шоколадна листівка - прекрасна альтернатива традиційним листівкам, адже на відміну від останніх вашу можна ще й з'їсти.
Набір різних смаків солоної карамелі. Солона карамель - це, мабуть, одна з найпопулярніших останнім часом солодощів, які відрізняються різними оригінальними смаками: кавова, лавандова, з сиром з блакитною цвіллю і ін.
Мед з золотом. Смачне і корисніше частування з частинками натурального золота, адже ваш хлопець заслуговує тільки самого ексклюзивного.
Кошик екзотичних фруктів, яку ви можете легко зібрати самостійно, враховуючи смакові переваги улюбленого.
Шоколадний «Оскар». Знаменита статуетка, виготовлена ​​з натурального чорного шоколаду, стане відмінним вибором для привітання іменинника з Днем народження.
Набір міні цукерок ручної роботи «Камасутра». Чудове наочне і дуже смачне посібник закоханої пари.
Святковий торт з незвичайним декором, стилізованим під вечірку, що влаштовується іменинником в честь Дня народження. Торт можна спекти самостійно, або замовити в хорошій кондитерській.
Географія чаю, яка представляє собою майже натуральну карту з чаєм з різних куточків світу.
Печиво з передбаченнями. Щоб кожен ранок починався з хорошого передбачення на весь наступний день, рік і життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт