Feedback

Як правильно дарувати і приймати подарунки

04.02.2014 2830

Подарунки люблять усі, але от, на жаль, не всі вміють правильно їх дарувати і приймати.
Як правильно приймати подарунки.
Завжди потрібно хвалити подарунки, будь-які. Незадоволення показувати не можна, навіть якщо у вас вже десять таких книг або ви терпіти не можете запах цього парфуму. Ні в якому разі не видавайте свого розчарування.

Подаровані квіти потрібно відразу поставити у вазу. Солодощі та випивку прийнято пропонувати гостям. Якщо подарований подарунок розпаковують тут же, в присутності дарувальника - це прояв вдячності і поваги.

Якщо вам подарували дуже дорогий подарунок, ні в якому разі не ображайте дарувальника і не принижуйте себе фразами, типу «Але це ж занадто дорого!», «Не потрібно було так витрачатися !» А ось щиро подякувати людині, яка зробила такий подарунок, потрібно обов'язково. Поганим тоном вважається з'ясовувати у дарувальника вартість подарунка.

Часто, щоб не потрапити в халепу, особливо з дорогим подарунком, нас заздалегідь запитують, що ми хотіли б отримати в подарунок. Звичайно, таке питання ставить нас в глухий кут, але з іншого боку, коли ви самі підкажете, що саме хотіли б отримати в подарунок, ви уникнете розчарування від чергової нікчемною штучки.

Як правильно дарувати подарунки.

По-перше, подарунок потрібно красиво упакувати. Красивий пакувальний папір або спеціально оформлена коробочка говорять про те, що подарунок був куплений не в останній момент, а до нього грунтовно підготувалися.

Зараз, на жаль, мало уваги приділяється листівкам. Полиці магазинів завалені різноманітними листівками з готовими шаблонними поздоровленнями, але ж в них немає ні крапельки того тепла, яке має бути вкладено в привітання. Підписуючи листівку, постарайтеся скласти таке привітання, яке буде адресовано саме тому, кому ви даруєте листівку, і нікому іншому. Або, скосистатися низкою неперевершених вітань і побажаль порталу привітань v24.com.ua

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання універсальні з ювілеєм, в якому знаходиться 122 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що подарувати дядькові на 60 років

    Що подарувати дядькові на 60 років

    Дуже приємно бути запрошеним на ювілей свого дядька, особливо, якщо він відіграв важливу роль у вашому житті. У цьому випадку варто надзвичайно серйозно підійти до вирішення питання: «Що подарувати дядькові на 60 ... 7998

  • Як правильно дарувати і приймати подарунки

    Як правильно дарувати і приймати подарунки

    Подарунки люблять усі, але от, на жаль, не всі вміють правильно їх дарувати і приймати. Як правильно приймати подарунки. Як правильно дарувати ... 2828

  • Як розвесилити гостей на ювілей

    Як розвесилити гостей на ювілей

    Ювілей у нашій країні святкується зазвичай широко. Знімається зал, запрошується купа гостей, купуються їжа і напої, співаються пісні, розповідаються байки і кумедні випадки з минулого. Але якщо у гостей немає спільних тем для розмови, доводиться часто зі шкіри геть лізти, ... 5319

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт