Feedback

Що оригінального можуть подарувати хлопцеві на 25 років друзі

11.01.2020 754

На день народження хлопцеві друзі можуть подарувати все, що завгодно. Друзі на те й друзі, щоб допомогти реалізувати найзаповітніші мрії і, здавалося б, нездійсненні бажання. Для великих подарунків краще об'єднуватися компанією, дрібниці можна дарувати і від себе особисто.

Управління літаком в якості пілота. Такий подарунок на 25 років 100% запам'ятається хлопцю на все життя!
Стрибок з парашутом. В цьому випадку краще зібратися компанією, щоб разом пройти тренування і один за одним вистрибнути з літака. Вражень - море.
Окуляри віртуальної реальності. Начебто даруєте одному, але по факту - в них переграє вся компанія. Є як недорогі моделі, так і топові.
Геймпад для смартфона. Якщо приятель весь час зависає в іграх на своєму телефоні, нехай вже робить це з максимальним комфортом.
Гаджети для велосипеда. Якщо хлопець ганяє на велосипеді, тема подарунків може бути закрита на багато років вперед, - завжди знайдеться, що докупити, від світяться проводів на колеса, до велокомпьютера.
Пневматичний пістолет. На нього не потрібен дозвіл або сейф, так як іграшка відносно нешкідлива, але виглядає вельми солідно. Хлопцям подобається!
Каністра-бар. Або інший оригінальний міні-бар, який прикрасить кімнату і буде використовуватися за призначенням.
Книга з рецептами коктейлів і шейкер бармена. І нехай іменинник підкорює дівчат своїми фірмовими коктейлями. Швидше за все, відразу після вручення презент буде випробуваний на вечірці!
Речі для подорожей і туризму. Якщо хлопець любить походи і поїздки, ночівлі під відкритим небом, загляньте на сайти туристичних магазинів. Там сотні речей, яких у іменинника ще немає, але він точно буде їм радий.
Покерний набір. Або інша настільна гра, від дрібних до багатогодинних. Загалом, щоб компанії було весело і завжди можна було зіграти.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт