Feedback

Оригінальні презенти хлопцеві на 25 років від улюбленої

11.01.2020 308

Дівчина особливо хоче здивувати хлопця іменинника, подарувати щось незвичайне, корисне, щоб він щиро захопився і похвалився всім друзям. Якщо ви зустрічаєтеся недавно, витрачати більшу суму на презент якось недоречно, а якщо давно разом і відносини серйозні - можна і викластися, але дивіться по ситуації. Хлопці були б раді отримати на 25 років такі подарунки від улюбленої:

Дрон або вертоліт на радіоуправлінні. Те, чого напевно не було в дитинстві, самому собі купувати якось незручно, але пограти однозначно хочеться. Звучить несерйозно, але хлопці про таке дійсно мріють.

Конструктор Lego або Ugears. Подивіться варіанти в мережі, є дуже недитячі моделі, які доросла людина буде збирати досить довго, а потім показувати всім друзям. Однозначно варто дарувати.
Романтична вечеря на даху. Всі знають, що таке можна організувати, але хто реально вечеряв на даху з коханою, під звуки музики, з повним обслуговуванням? Подаруйте такий подарунок, і хлопець буде вражений.
Стильна толстовка, світшоти. Особливо цікаво, якщо замовити фотодрук, і на звичайну річ буде нанесено незвичайний малюнок, пов'язаний з хобі або інтересами хлопця. Як варіант, можна пошукати футболки Mortal Combat або World of Tanks, таке теж є.
Модний рюкзак. Наприклад, всім відомі Bobby, з потайними кишенями і блискавкою, яку неможливо розкрити з боку. Ідеально для хлопця, який користується метро, ​​електричками, громадським транспортом в принципі.
Manbox - ящик з сюрпризом. Manbox - це сервіс, який пропонує кілька презентів в одній тематиці, упакованих в дерев'яний ящик. У комплекті йде лом, яким і розкривають ящик. Хлопці просто в захваті!
Мультібандана, Баффі. Милий недорогий презент, який порадує будь-якого любителя спортивного або мілітарі-стилю. Можна носити як шарф, шапку, надягати десятками способів. Дуже практична річ!
Цікава поїздка. Особливо супер, якщо для хлопця вона буде сюрпризом. Сплануйте все від і до, і здивуєте його. Це може бути і відпочинок за містом, і поїздка в сусідній регіон до пам'яток, і багато іншого.
Модні спортивні аксесуари. Хлопець стежить за собою, ходить в зал або тренується на відкритому повітрі? На 25 років йому можна подарувати різні спортивні аксесуари - рукавички, футболку, кепку, фітнес-браслет, петлі TRX, пляшку з вугільним фільтром.
Ніж або мультитул. Якщо сумніваєтеся в брендах - беріть Victorinox, не помилитеся. Вашому улюбленому хлопцеві точно сподобається така крута річ!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт