Feedback

Що можна подарувати чоловікові, щоб порадувати його в день народження?

28.12.2019 412

Аксесуари для машини. Це завжди до речі. Ви-то точно знаєте, чого у нього ще немає. Може бути, він мріє про хороший наборі інструментів, або йому потрібен утримувач для телефону.
Романтичний набір для дорослих. Є різні, від практично невинних масажних, до досить пристрасних. Може спробуєте щось нове? Подарунок не зовсім як би особистий, але можливо, його варто подарувати, і чоловік точно зрадіє.
Статусний портфель, кейс або сумку. Чоловіки часто консервативні, і не хочуть купувати нову річ, поки стара ще не зіпсувалась. Але нехай це буде дійсно щось круте, від відомого бренду, топове, краще, що зараз є, і що могли б собі дозволити.
Ділянка на Місяці, Марсі, Венері або Меркурії. Напевно, найоригінальніший подарунок чоловікові на день народження, який тільки можна зробити! Пошукайте в мережі Місячне Посольство, і якщо у чоловіка вже є все, що тільки можна придбати, ділянки на Місяці в видимому з Землі місці, у нього точно немає.
Електрозапальничка. Може сподобатися не тільки тим, хто курить, а й виїжджає на природу. Замість вогню там електрична дуга, яка не гасне під дощем або вітром. Заряджається такий прилад від USB. Виглядає незвично, приверне увагу всіх його друзів.
Незвичайна рослина. Наприклад, можна купити венерину мухоловку. Чоловіки не люблять розводити квіточки на підвіконні, але такий вазон його точно вразить. Ловитиме мух, щоб погодувати свою хижу м'ясоїдну рослину.
Шахи або нарди. Це дуже чоловіча розвага, так що коханий чоловік буде радий солідному презенту. Буде грати з друзями і вами, а якщо не вмієте - нехай навчить і відчує себе досвідченим наставником.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні