Feedback

Подарунки - враження чоловікові на 50 років

26.12.2019 321

Буває так, що чоловік сам купує собі все, що хоче, і речі йому не так вже й потрібні, і його складно чимось здивувати. Якщо ви не знаєте, що подарувати чоловікові на 50 років, якщо у нього все є, то даруйте емоції. Даруйте йому яскраві спогади та враження, які запам'ятаються надовго.

Прогулянка на яхті або теплоході. Якщо у вашому місті є можливість покататись на яхті, ви можете дізнатися і домовитися про таку прогулянку. Як правило, на борту дозволяють влаштувати невеликий фуршет. Бризки, вітрила, друзі і сім'я поруч, - це буде прекрасне свято!
Квитки на концерт. У чоловіка є улюблений виконавець або група? Дізнайтеся, чи будуть проходити концерти в вашому місті чи сусідніх, і купіть квитки на хороші місця. Якщо треба кудись їхати - ще цікавіше, можна буде прогулятися по місту.
Подорож. Ви ж можете спланувати поїздку за вас двох, вирішите, коли це буде, і організуйте все від і до. Чоловік буде вражений!
Відпочинок за містом. Іноді дуже хочеться просто відпочити. Забронюйте котедж на вихідні, з лазнею, з риболовлею, з каміном або іншими розвагами і просто проведіть час удвох. А може, ви виберете великий будинок для компанії, і все разом відсвяткуєте день народження, 50 років. Тільки нічого не говоріть імениннику, нехай буде сюрприз.
Екстремальні розваги. Як любляча дружина, ви точно знаєте, чи не боїться ваш чоловік висоти, або води. Можете подарувати йому сертифікат на політ на повітряній кулі, рафтинг, або навіть на керування літаком (з ним буде інструктор, все безпечно, але чоловікові дадуть покерувати). Емоції незабутні!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні