Feedback

Оригінальний подарунок чоловікові-автомобілісту на 50 років від дружини

24.12.2019 286

Радар детектор. У 50 років іноді чоловік якраз відчуває смак життя, і хоче поганяти на улюбленій машині. Нехай штрафів за перевищення швидкості буде менше.
Масажна накидка з підігрівом. Або просто масажна, або просто підігріває, дивіться самі. Якщо чоловік багато часу проводить за кермом, він оцінить такий презент.
Відеореєстратор. Без нього можна і обійтися, але якщо ви не знаєте, що подарувати чоловікові на ювілей 50 років, такий презент його точно порадує. Корисно навіть для самих акуратних водіїв, тому що на дорогах повно лихачів, а так все буде записано.
Набір інструментів. Є спеціальні комплекти в валізці, для автомобілістів або загального плану. Якщо ваш чоловік зберігає свої старі викрутки, плоскогубці та інше в якихось коробках або пакетах, новенький набір його гарантовано вразить.
Пристрої для дистанційного запуску, бустер для підзарядки акумулятора. Такі речі не завжди потрібні кожен день, але з ними однозначно зручніше. Наприклад, прогріти машину, не виходячи з дому. Або зарядити акумулятор в лісі.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні