Feedback

Для любителя домашнього затишку

24.12.2019 274

Домашнє тепло, затишні речі і смачна їжа завжди цінуються, особливо, якщо робота у чоловіка непроста і він сильно втомлюється. А може, йому просто подобається бути вдома, в розслабленій атмосфері, і він із задоволенням бере участь в упорядкуванні побуту. Загалом, варто поміркувати над наступними ідеями:

Винна шафа. Вони бувають великими і маленькими, з датчиками температури, щоб вино зберігалося правильно. Та й сама по собі шафа виглядає солідно і прикрашає будинок. Після п'ятдесяти якраз саме час збирати хороше вино.
Крісло качалка. Відмінний вибір, якщо чоловік любить дивитися фільми або щось майструє. А може, у вас є камін, у якого можна буде грітися з комфортом. Або сидіти на веранді теплими літніми вечорами.
Зручне комп'ютерне крісло. Подарунок на 50 років для чоловіка, який проводить час за комп'ютером, або у нього є свій робочий стіл, або кабінет. До 50 років спина вже починає втомлюватися і іноді нити, так що, можливо, варто вибрати солідне крісло.
Ведмежа шкура. Такий презент для чоловіка від люблячої дружини точно буде дуже оригінальним.
Книгу або колекцію книг. Це можуть бути біографії особистостей, якими захоплюється ваш чоловік, або подарункові видання за тематикою, пов'язаною з його захопленнями.
Светр. Якщо у чоловіка вже все є, подаруйте йому тепло і турботу у вигляді вив'язаного, неймовірно теплого светра з натуральної вовни. М'які і затишні речі радують завжди (і головне, йому не доведеться ходити по магазинах і щось приміряти).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні