Feedback

Для любителя дачі та відпочинку на природі

24.12.2019 369

Чоловік обожнює відпочивати на свіжому повітрі? А може, у вас власний будинок, дача, або він мисливець або завзятий рибалка? У будь-якому випадку, ви зможете вибрати для нього презент. Тільки врахуйте, ніяких сертифікатів, навіть в рибальський магазин. Якщо взагалі не знаєте, що вибрати, пов'яжіть з хобі. На свій ювілей чоловік чекає подарунків, а не вручення дружиною грошей, нехай і у вигляді красивої картки.

Подарункові шампура. Можна купити гарні набори, але є і більш цікавий варіант - замовити їх у майстра, який зробить ручки особливими - наприклад, з ручкою як у шпаги, або з вигравіруваним монограмою. А може, відразу з підставкою-власником у вигляді щита. Крім того, так ви їх ніколи не розгубите на пікніках з друзями, точно буде зрозуміло, де чиї.
Кований мангал. Їх зараз роблять не просто у вигляді коробки, а дуже витонченими, з малюнками, або у формі тварин. Така річ прикрасить двір, і буде привертати увагу.
Надувний човен. Ви живете з рибалкою, але у нього немає човна? Саме час подарувати такий незвичайний подарунок чоловікові, 50 років - відмінний привід. Вражаючий подарунок, який найближчим часом буде випробуваний.
Екіпірування, захисні костюми. У чому ваш чоловік відправляється в ліс? У старих джинсах або витертому камуфляжі? Купіть йому новий маскувальний костюм, а може, непромокальний одяг. Як варіант - високі рибальські чоботи. Йому буде тепліше і комфортніше.
Гамак або Біван. Це не одне і те ж, гамак підвішують між деревами, а біван надувається вітром і перетворюється в такий собі диванчик, де можна сидіти удвох або навіть утрьох. Його зручно брати на природу, він майже нічого не важить, і за пару хвилин можна організувати місце для відпочинку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні