Feedback

Подарунок для солідного ділового чоловіка на 50 років

24.12.2019 507

Оригінальні ідеї подарунків на ювілей:
Ювелірні вироби. Наприклад, масивний перстень-печатка, або золотий браслет. А можуть бути, запонки або затиск для краватки. Що добре в таких подарунках чоловікові на 50-річчя, так це можливість підібрати щось цікаве на будь-який бюджет - межа практично не обмежена.
Шкіряний портфель або дипломат. Якісний, добре прошитий, міцний, куди помістяться всі ділові папери і багато корисних дрібниць.
Годинники. Краще, звичайно, швейцарські, або від знаменитого бренду. А якщо у нього їх уже кілька - то шкатулку для їх зберігання.
Дорожня сумка або валіза. Особливо актуально, якщо чоловік їздить або літає у відрядження. Чи є у нього своя власна, солідна чоловіча валіза? Можливо, це якраз корисний подарунок.
Якісний шкіряний ремінь. Добре упакований в фірмову коробку, зроблений з натуральної шкіри.
Сорочка. Може стати відмінним подарунком, якщо вона обрана зі смаком, добре зшита і вдало сидить. Є і відносно недорогі, і дизайнерські. Як варіант, можна замовити вишивку монограми.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні